torstaina, tammikuuta 20, 2011

Arvostele mun illallinen

Arvostele mun illallinen on yksi suosikkini TV-ohjelmat. Olen nähnyt ruotsalainen, suomalainen, brittialäinen ja saksalainen versiota.

Suomalainen versio en voi oikeasti sanoa mitään vielä. Se oli julkkisversio ja julkkiset pitää esitellä itseensä kuin mukava julkkiset. Saa nähdä kuin tavalliset ihmiset pääse ohjelmaan.

Ruotsalaisille se pinta on tärkeää. Ne oli kaikki mukava ihmisiä ja ruokalajit oli mukava. Kaikki oli niin mukava että se oli tylsä.

Paras versio on brittiläinen versio. Britit ovat rehellisiä ja jotkut niistä eivät olleet niin hyviä ruoanlaitto. Klassinen Lee Pritchett heitti jälkiruoat ulos ikuunasta. Osa osallistujista olisi todennäköisesti tappaneet toisiaan, jos heillä olisi ollut viettää enemmän illallista yhdessä. Mutta joskus ne sosovittiin niin hyvin ja oli niin hauskaa yhdessä, ja ne voivat todella tehdä ihania ruokia, jotka halusin istui siellä pöydässä. 

Saksalainen versio en ole nähnyt niin paljon mutta se oli aika ujo sakki. Mun saksan kielen taito on perustaitoinen. Muuten ihan OK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti